Experts CNB


Gert-Jan ten Hoor is adviseur en procesmanager voor maatschappelijke voorzieningen. Vanaf de haalbaarheidsfase is hij betrokken bij het realiseren van integrale concepten met duurzame maatschappelijke meerwaarde.Rinie van den Bos begeleidt het bouwproces op het gebied van bouwprojectmanagement, bouwkostenadvisering en de directievoering voor (complexe) projecten binnen het maatschappelijk vastgoed.

Rinie van den Bos heeft ruime ervaring opgedaan in het uitvoerend bouwbedrijf. Hierdoor vertaalt hij zijn advisering in alle fasen van het bouwproces naar praktijkgerichte, kostenbewuste en duurzame oplossingen.


Carlien Hoedemaker-Bos is adviseur bij het proces rondom vraagstukken voor een duurzaam gebruik van maatschappelijke voorzieningen. Carlien heeft ruime ervaring bij het begeleiden van processen waarbij meerdere organisaties betrokken zijn. Door haar achtergrond als projectleider/programmamanager op het gebied van duurzame energie weet ze hoe ze duurzaamheid kan integreren in processen.


Ricardo Kreileman is als jurist betrokken bij de aanbesteding en overige juridische zaken in het kader van strategieontwikkeling, bouworganisatiemodellen en het vastleggen van voorwaarden. Ricardo heeft ruime ervaring met het voorbereiden en begeleiden van tal van complexe aanbestedingstrajecten in de vastgoedsector, waarbij hij zich opstelt als een verbindende, nauwkeurige, maar bovenal praktisch ingestelde jurist.Joëlle van den Bos is binnen CNB werkzaam als Project Assistent en biedt voornamelijk administratieve ondersteuning binnen het team.
Zij heeft jarenlange werkervaring opgedaan in dienstverlenende en administratieve functies, in verschillende sectoren.